12. srpnja 2024.

Održan božićni domjenak HDZ-a Senj

U organizaciji Gradske organizacije HDZ-a grada Senja večeras je u Domu kulture u Senju održan božićni domjenak za članove i simpatizere HDZ-a.

Skupu su prisustvovali predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije i župan ličko-senjski Ernest Petry, predsjednik GO HDZ-a grada Senja i predsjednik Gradskog Vijeća Grada Senja Željko Tomljanović – Beli, gradonačelnik Grada Senja Jurica Tomljanović, državni tajnik u Ministarstvu hrvatskih branitelja Darko Nekić, tajnik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije Ivica Radošević, utemeljitelji HDZ-a s područja grada Senja te mnogobrojni članovi i simpatizeri stranke. 

Nazočnima se na početku obratio predsjednik HDZ-a Senj Željko Tomljanović – Beli koji je nabrojio mnogobrojne projekte koji su realizirani ili su u pripremnoj fazi realizacije nakon kojega je nazočne u ime zamjenika predsjednika HDZ-a i potpredsjednika Vlade RH Tome Medveda pozdravio Darko Nekić, državni tajnik u Ministarstvu hrvatskih branitelja. 

Na kraju se nazočnima obratio član Predsjedništva HDZ-a, predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije i župan ličko-senjski Ernest Petry koji je istaknuo odličnu suradnju s gradonačelnikom i predsjednikom Gradskog vijeća Grada Senja nabrojivši sve projekte koje sufinancira Ličko-senjska županija i Vlada RH.

Svima je zaželio sretne božićne blagdane te uspješnu 2024. godinu uz najavu novih infrastrukturnih projekata na području grada Senja.

Po završetku službenog dijela druženje se nastavilo uz prigodni domjenak.

Najbolje iz Like