21. veljače 2024.

Svečanost u Domu za starije i nemoćne Ličko-senjske županije: Hrvatska Lutrija donirala 5.000 eura za unapređenje života korisnika

Danas je održana svečanost u Domu za starije i nemoćne Ličko-senjske županije povodom donacije od strane Hrvatske Lutrije, u povodu njihove 50. obljetnice. Hrvatska Lutrija je donirala iznos od 5.000 eura kako bi se unaprijedila kvaliteta života i pružila najbolja moguća skrb korisnicima doma. Svečanosti su prisustvovali ravnateljica doma, Ivanka Stilinović, članica uprave Hrvatske Lutrije, Nikolina Klaić, i zamjenica ličko-senjskog župana, Jasna Orešković Brkljačić.

Zamjenica župana se zahvalila Hrvatskoj Lutriji na donaciji i čestitala im na 50 godina postojanja. Osim toga, poželjela je sreću svima u igri, s obzirom da je Hrvatska Lutrija osigurala i druge nagrade kroz tombolu za sve prisutne.

Hrvatska Lutrija obilježava svoju 50. obljetnicu s brojnim društveno odgovornim aktivnostima, a dodjela sredstava domovima diljem zemlje je samo jedna od njih. Ova inicijativa ima za cilj pružiti podršku najugroženijim skupinama i starijim osobama kako bi im se omogućio kvalitetniji život.

Uz dodjelu spomenutih sredstava, Hrvatska Lutrija organizirala je Bingo izvlačenje za sve prisutne korisnike doma. Također, za one koji neće pogoditi Bingo dobitak, organiziran je nastavak druženja uz vrtnju Kola s dobitcima.

Najbolje iz Like