19. srpnja 2024.

HDZ Gospića u pripremama za nadolazeće izbore

U prostorijama Hrvatske demokratske zajednice održan je redovni, radni sastanak Gradskog odbora HDZ-a grada Gospića kojim su započele aktivne pripreme i utvrđen hodogram aktivnosti za nadolazeće parlamentarne izbore u VII. Izbornoj jedinici.

Slijedom toga na dnevnom redu našle su se točke vezane za aktualnu političku situaciju, objedinjeno obilježavanje 34. godišnjice osnivanja Hrvatske demokratske zajednice za Ličko – senjsku županiju, Izvještajni sabor stranke te imenovanje članova Izbornog stožera za parlamentarne izbore.

Radnom sastanku nazočili su župan Ličko-senjske županije i predsjednik ŽO HDZ-a Ernest Petry, zamjenica župana i predsjednica Zajednice žena HDZ-a Jasna Orešković Brkljačić, tajnik ŽO HDZ-a Ivica Radošević, predsjednici zajednica utemeljitelja Mara Stilinović, branitelja Pajo Brkljačić te mladeži HDZ-a Marin Maras, kao i predsjednik GO HDZ-a grada Gospića Mario Stilinović.

Večerašnjim sastankom utvrđene su bitne smjernice za organizaciju, pripremu i provedbu izbora od temeljnih organizacija pa na dalje, a sve s ciljem jačanja postojeće stranačke logistike i aktivne participacije cijeloga članstva i simpatizera.

Slijedom navedenoga, uslijedit će svakodnevne aktivnosti, aktivna komunikacija s građanima, radni i tematski sastanci, kao i predstavljanje liste kandidata i programa HDZ-a za nadolazeće razdoblje.

U GO HDZ-a grada Gospića uz pozitivnu radnu atmosferu, postavljeni su jasni programski ciljevi, sve u cilju realizacije projekata na dobrobiti građana kako grada Gospića tako i Ličko-senjske županije.

HDZ