18. srpnja 2024.

Bliži se 6. Međunarodni kongres o ruralnom turizmu 

Zagreb, 3. travnja 2024. – Uzbuđenje polako raste, a završne pripreme su u tijeku jer samo tjedan dana dijeli nas do 6. Međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu. Predivan ambijent hotela Le Meridien Lav u Podstrani, ugostit će brojne znanstvenike i priznate stručnjake iz svijeta ruralnog turizma, od 10. do 13. travnja 2024. godine. Očekuje nas i svečanost dodjele priznanja najboljim mladim poljoprivrednicima 2024. 

Slogan 6. Međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu je „Ruralni turizam: održiv, digitalan, uključiv“. Organizacija Kongresa okupila je više domaćih i međunarodnih suorganizatora i partnera (znanstvenih i stručnih). Na Kongresu očekujemo oko 300 sudionika iz više od 20 europskih zemalja pružajući jedinstvenu priliku za razmjenu znanja i ideja te povezanost s ekspertima iz područja ruralnog turizma. “Uz osam velikih tematskih cjelina, kao i njihovih subtema, tijekom Kongresa će biti održani i brojni paneli, okrugli stolovi i radionice. Brojni nacionalni i međunarodni Organizatori, Pokrovitelji i Partneri podržavaju ovaj Kongres koji pruža jedinstvenu priliku za razmjenu znanja i ideja te povezanost s vrhunskim stručnjacima iz područja ruralnog turizma“, istaknula je Dijana Katica, predsjednica Organizacijskog odbora Kongresa. 

Nadolazeći Kongres već tradicionalno podržavaju i brojne institucije, kao i fakulteti i Sveučilišta diljem Hrvatske i Europe što potvrđuje dolazak cijenjenih profesora predavača s bogatim međunarodnim iskustvom. Nezaobilazni dio Kongresa bit će i posjeti predivnim ruralnim dijelovima Splitsko-dalmatinske županije. Upoznat ćete lokalnu kulturu, tradiciju i gastronomiju te uživati u ljepotama netaknute prirode koja okružuje Split, odnosno očekuje vas nezaboravan doživljaj. 

Budite dio ove izvrsne priče o ruralnom turizmu! Pridružite nam se na 6. Međunarodnom kongresu o ruralnom turizmu u divnoj atmosferi, dinamičnim raspravama i razmjeni znanja, a sve informacije i vijesti pratite na web stranici Kongresa

Klub članova Selo