19. srpnja 2024.

U Novalji održana sjednica Zajednice utemeljitelja HDZ-a “dr. Franjo Tuđman” Ličko-senjske županije

U petak, 16. veljače 2024. godine u Novalji je održana sjednica Zajednice utemeljitelja HDZ-a „dr. Franjo Tuđman“ Ličko-senjske županije.

Sjednica je započela odavanjem počasti minutom šutnje prvom hrvatskom predsjedniku i predsjedniku HDZ-a dr. Franji Tuđmanu, poginulim braniteljima i preminulim članovima HDZ-a.

Nazočne je pozdravila predsjednica Zajednice utemeljitelja HDZ-a „dr. Franjo Tuđman“ Ličko-senjske županije Mara Stilinović, koja je upoznala nazočne o dosadašnjim radu i o aktualnoj političkoj situacijom te pripremama za nadolazeće izbore.

U ime Gradske organizacije HDZ-a Novalja nazočnima se obratio predsjednik Ivan Dabo – Đono, koji je utemeljitelje upoznao s investicijskim projektima koji su realizirani, kao i s projektima koji su u pripremi na području grada Novalje.

Zajednica utemeljitelja HDZ-a „dr. Franjo Tuđman“ Ličko-senjske županije, dala je punu podršku u radu županu Ličko-senjske županije Ernestu Petryju te predsjedniku Vlade RH Andreju Plenkoviću u svim planovima i izbornim ciklusima koji slijede u nadolazećem periodu.

Najbolje iz Like