18. svibnja 2024.

Gospićka bolnica uvela sms-podsjetnik kako bi kontrolirala i smanjila liste čekanja

Liste čekanja u zdravstvenim ustanovama svakako je jedan od najvećih nedostataka hrvatskog zdravstva. Vezano uz ovu problematiku danas je iz Opće bolnice Gospić stiglo priopćenje o novostima iz ove ustanove u vezi sms-podsjetnika za pacijente. Podatke nam je prepričala ravnateljica bolnice mr. sc. Sandra Čubelić.

-U nastojanju regulacije i bolje kontrole Listi čekanja koje su u našoj Općoj bolnici Gospić ipak među najmanjima, odnosno među najboljima u Hrvatskoj, ali želeći izaći u susret još više našim pacijentima i omogućiti što bolju zdravstvenu zaštitu uveli smo novitet koji se zove sms-podsjetnik.

Dakle, svi naši pacijenti će s broja telefona 091 /22222 -742 dobiti podsjetnik za narudžbu na neku od djelatnosti u Općoj bolnici Gospić. U istoj poruci zamolit ćemo pacijente da ukoliko nisu zbog bilo kojeg razloga u mogućnosti doći na zakazani termin, da isti odjave zvanjem na broj 091/ 2222-753, posebno napominjem da navedeni telefonski broj na koji možete otkazati termin nije dostupan za druge usluge i potrebe u Općoj bolnici Gospić, naglasila nam je ravnateljica Opće bolnice Gospić mr. Sandra Čubelić.

Najbolje iz Like