19. srpnja 2024.

Proslava Dana žena na Plitvičkim jezerima uz Maroco Band

Povodom Dana žena, Nacionalni park Plitvička jezera za dame organizira odličan provod!

Restoran Lička kuća pripremio je odličan jelovnik koji uključuje piće dobrodošlice i potpuni slijed jela. U suradnji s Maroco Bendom, restoran će organizirati jedinstvenu večeru koja će spojiti vrhunsku kuhinju, glazbu i ples u jedno nezaboravno iskustvo.

Jelovnik koji je pripremljen za ovu posebnu večeru je pravi gastronomski raj. Gosti će biti dočekani pićem dobrodošlice, nakon čega ide slijed jela koji će se sastojati od autentičnih i kreativnih specijaliteta. Restoran Lička kuća poznat je po svojoj kreativnoj interpretaciji tradicionalnih jela, a ovaj jelovnik neće biti iznimka.

Maroco Band, poznat po svom raznolikom glazbenom repertoaru će zabavljati goste cijelu večer. Njihov talent i energija će stvoriti atmosferu koja će sve goste odvesti na putovanje kroz različite glazbene žanrove.

Stoga, označite 08. ožujka u svojim kalendarima i pripremite se za nevjerojatnu večer koja će vas odvesti na putovanje kroz ukusnu hranu, raznoliku glazbu i ples. Restoran Lička kuća i Maroco Band su se udružili kako bi vam pružili nezaboravno iskustvo, stoga ne propustite ovu priliku. Rezervirajte svoje mjesto već danas i pripremite se za večer koju ćete dugo pamtiti!

Više o ponudi i rezervacijama pogledajte na: https://np-plitvicka-jezera.hr/dan-zena-u-restoranu…/

Najbolje iz Like / Foto: Facebook Nacionalni park Plitvička jezera