12. srpnja 2024.

FOTO&VIDEO Svečani blagdanski prijem i “Advent u Lici” uz obilje zabave i dobrog raspoloženja

Sinoć je u dvorani za sastanke Ličko-senjske županije održan blagdanski prijem koji je privukao brojne uzvanike iz političkog, kulturnog i javnog života. Župan Ernest Petry srdačno je pozdravio prisutne, čestitajući im Božić i ugodne blagdane. Njegove tople riječi dočekane su s oduševljenjem, a prisutni su izrazili zadovoljstvo što su imali priliku sudjelovati u ovom svečanom događaju.

Ubrzo nakon službenog dijela programa, započeo je i “Advent u Lici” koji se održava u dvorištu županijske zgrade. Uz nastup TS Ličkih tamburaša i popularnog DJ Matije, stvorena je ugodna atmosfera za posjetitelje koji su mogli uživati u bogatoj ponudi jela i pića. Zvuci tamburaša, miris kuhanog vina i drugih pečenih delicija stvorili su atmosferu za pamćenje, pružajući svima prisutnima nezaboravan doživljaj i zabavu.

Danas se nastavlja slavlje “Adventa u Lici” s bogatim programom koji će uključivati nastupe popularne Lidije Bačić, TS Bisera Gacke te ponovni nastup DJ-a Matije. Osim glazbenih doživljaja, posjetitelje očekuje i svečano predstavljanje Miss Hrvatske za Miss Svijeta, uz dodatno darivanje nogometnih lopti.

Najbolje iz Like