18. srpnja 2024.

Uživajte u svečanosti: Općina Karlobag slavi 30 godina postojanja s raznolikim programom

Općina Karlobag uskoro će obilježiti svoju 30. godišnjicu postojanja. U tri desetljeća svog postojanja, Karlobag se razvio u mirno i ugodno mjesto koje pruža spoj urbanih i prirodnih ljepota. Ova važna obljetnica bit će proslavljena raznolikim programom namijenjenim svim uzrastima i ukusima.

Organizirana je dječja olimpijada koja obuhvaća niz sportskih i zabavnih aktivnosti. Istaknimo i potragu za “Skrivenim blagom” koja će sigurno probuditi avanturistički duh kod djece. Edukativna radionica pečenja kolača na temu “pita” pružit će najmlađima priliku da nauče nešto novo. Omogućeno je i dječje kino, gdje će najmlađi moći uživati u gledanju popularnih crtanih filmova.

Dječji disco i prezentacija vježbi GSS-a, Crvenog križa i civilne zaštite dodatno će oplemeniti program ovog dijela svečanosti. Sportaši, amateri i profesionalci, imaju priliku sudjelovati u turnirima u malom nogometu, beli i stolnom nogometu. Ljubitelji kazališta moći će uživati u predstavi “Zemlja Vukova”. Također, održat će se i natjecanje u lignjolovu, što bi trebalo privući sve ribolovce i one koji se tako osjećaju.

Petak, 3. studenog, rezerviran je za svečanu sjednicu Općinskog vijeća, a povodom ove važne obljetnice, sveta misa održat će se u subotu u 17 sati.

Vrhunac svečanosti je koncert popularne grupe Vigor, koji je planiran za petak navečer. Atmosferu će dodatno zagrijati DJ Vrx, za čiji su nastup upriličeni posebni večernji programi.

Općina Karlobag sa zadovoljstvom poziva sve građane, njihove obitelji i goste da se pridruže u proslavi ovog velikog trenutka. Radujemo se svima vama koji ćete doći i zajedno s nama uživati u bogatom programu pripremljenom povodom ove važne obljetnice. Ovo je prilika da obilježimo sve ono što smo postigli u prošlosti i s optimizmom pogledamo prema budućnosti.

Najbolje iz Like