18. srpnja 2024.

Protekli vikend u Grabovači bio je u znaku individualnih posjetitelja

Novi tekst o PP Grabovača odmah asocira o nekom novom rekordu ili sadržaju ove ustanove. Protekloga vikenda rekorda nije bilo, ali je znakovit dolazak velikog broja individualnih posjeta. Ravnateljica Jelena Milković u ovoj promjeni vidi skoro otvaranje pune posjetiteljske sezone ovoga parka.

-Po prvi puta u ovoj godini protekloga vikenda u PP Grabovača nije bilo autobusa s izletnicima. Obišlo nas je stotinjak posjetitelja, uglavnom individualaca i obitelji s djecom. Klinci su odmah po dolasku željeli obići hobitsku kućicu, dok su se drugi zanimali za hotel za kukce. Bili su pomalo razočarani jer se po vanjskoj vizuri „hotela“ nije zatekao niti jedan „stanar“.

Špilja Samograd svakoga vikenda ima svoje zaljubljenike, neki je obilaze i više puta godišnje. Naši novi sadržaji i poučne staze svakako će imati svoje poklonike, posjetitelje željne boravka u prirodi i upijanja ljepota koje PP Grabovača nudi, rekla nam je ravnateljica Jelena Milković, dodavši kako će park početi sa svakodnevnim prijemom posjetitelja 1. travnja ove godine.

Najbolje iz Like