18. srpnja 2024.

Povodom odlaska Lucije Begić na izbor za Miss svijeta u Zagrebu održan event

Danas je u hotelu Antunović u Zagrebu organiziran event povodom odlaska hrvatske predstavnice Lucije Begić na izbor za Miss svijeta, koji se ove godine održava u Indiji.

Na eventu pod nazivom „Goodbye party“ predstavljen je hrvatski nacionalni kostim, glavna haljina dizajnera Ivana Alduka te službena video razglednica s kojom će se Lucija predstaviti na svjetskom izboru za Miss svijeta, kojoj su pokrovitelji Ličko-senjska županija i NP Plitvička jezera.

Miss World ili Miss svijeta najstariji je međunarodni izbor ljepote, koji se održava od 1951. godine, a ove godine natjecanje u izboru ljepote će se održati u Indiji od 18. veljače do 9. ožujka kada će biti veliko finale 71. Miss World.

Goodbye partyju je uz vlasnicu licence i direktoricu Ivu Loparić Kontek i dizajnericu branda Daniella Maleza, koja je opremila Luciju za svjetski izbor, prisustvovala i aktualna Miss Hrvatske 2023. Tomislava Dukić, koja će biti hrvatska predstavnica na 72. Miss World iduće godine.

Uz mnoštvo uzvanika eventu je prisustvovao i indijski veleposlanik u RH, Njegova Ekselencija Raj Kumar Srivastava.

Gospićanku Luciju Begić također su ispratili i zaželjeli joj uspjeh u daljnjem tijeku natjecanja na izboru za Miss svijeta i ličko-senjski župan Ernest Petry te ravnatelj NP Plitvička jezera Tomislav Kovačević.

Najbolje iz Like