18. srpnja 2024.

Pogledajte VIDEO: Projekt “PriLIKA za razvoj” – Uspješan projekt Razvojne agencije Ličko-senjske županije

Predstavljamo vam video u kojem je prikazan rad Razvojne agencije Ličko-senjske županije – LIRA kroz projekt tehničke pomoći i suradnje s institucijama s područja županije. U prethodnoj godini, ova agencija ostvarila je uspješne projekte za unaprjeđenje različitih područja kvalitete života u lokalnoj i regionalnoj zajednici. Kao agencija za regionalni razvoj, ističe se zadovoljstvo zbog ostvarene uloge u razvijanju suradnje te uspješnog pružanja stručne i tehničke potpore u pripremi i provedbi projekata iz EU fondova.

Tijekom protekle godine, ostvaren je niz uspješnih projekata, a istim ciljem nastavlja se i u sljedećoj godini. Kroz projekt “PriLIKA za razvoj” vrijednosti 1.144.855,11 €, pružana je podrška korisnicima za pripremu i provedbu projekata, te su provođene aktivnosti informiranja i savjetovanja o mogućnostima financiranja i dostupnim natječajima.

Ovaj projekt, koji završava krajem ove godine, imao je za cilj osim informiranja, ojačati kapacitete zaposlenika LIRA-e za pružanje stručne podrške u pripremi i provedbi projekata financiranih iz ESI fondova. Također, usmjeren je na jačanje kapaciteta jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te drugih javnopravnih tijela s područja Ličko-senjske županije potrebnih za uspješnu pripremu i provedbu projekata ESI fondova.

Ovaj video prikazuje posvećenost LIRA-e unaprjeđenju života u zajednici kroz konkretne projekte i suradnju s lokalnim institucijama.

Najbolje iz Like