12. srpnja 2024.

Ostalo još samo 5 dana za prijavu za korištenje Znaka „Lika Quality“

Ovih dana se Javni poziv za iskazivanje interesa za korištenje Znaka „Lika Quality“ privodi  kraju. Preostalo je još samo pet dana do zadnjeg roka za prijavu koji je produžen do 10. lipnja 2024. godine. S obzirom na veliki interes i značaj ove inicijative za promicanje kvalitete hrane, pića i suvenira s područja destinacije Lika, svi zainteresirani proizvođači imaju posljednju priliku da se prijave i postanu dio ovog prestižnog regionalnog sustava kvalitete.

Znak „Lika Quality“ predstavlja garanciju za potrošače da kupuju lokalne proizvode proizvedene s posebnom pažnjom prema okolišu i tradiciji. Ova oznaka ne samo da ističe najbolje što regija Like može ponuditi, već i doprinosi jačanju prepoznatljivosti Like kao destinacije visoke kvalitete.

Ovaj sustav kvalitete, vođen filozofijom održivog razvoja, važan je za promicanje lokalnih proizvođača i njihove proizvode na tržištu. Proizvođači koji se odluče prijaviti i dobiju pravo korištenja Znaka „Lika Quality“ pridonijet će daljnjem jačanju ugleda destinacije Lika i promicanju njenih autentičnih proizvoda.

Informacije o prijavi mogu se  pronaći na službenoj web stranici www.lika-destination.hr.

Iz Klastera Lika Destination poručuju kako proizviđači i OPG-i s ličkog područja svakako trebaju iskoristiti ovu prigodu i uresiti svoje proizvode znakom Lika Quality koji se već nalaze na gotovo 200 različitih prehrambenih i uporabnih predmeta s ličkog područja kao i na  mnoštvu suvenira.

„Ne propustite priliku da postanete dio ove važne inicijative i doprinesete razvoju i prepoznatljivosti vaših proizvoda.

Iskoristite preostalih pet dana i osigurajte da vaši proizvodi nose oznaku kvalitete koja garantira izvrsnost, tradiciju  i autentičnost. Pridružite se brojnim lokalnim proizvođačima koji su već prepoznali vrijednost ovog sustava i zajedno gradimo bolju i prepoznatljiviju Liku“, poručuju iz Klastera Lika Destination.