18. srpnja 2024.

[FOTO] Ličko-senjska županija se priprema za blagdanski spektakl: “Advent u Lici”

Uoči najveselijeg dijela godine, Ličko-senjska županija ulazi u završne pripreme za svoj nadolazeći blagdanski spektakl – “Advent u Lici”.

Novouređeno dvorište Županije postat će središte zabave koja će se održati u Gospiću, 22. i 23. prosinca od 18:00 sati do 1:00 sat.

Već poznata po organizaciji odličnih manifestacija poput “Jesen u Lici”, Županija ne ostavlja mjesta sumnji da će i ovaj događaj biti na visini zadatka. Atmosfera je već sada puna iščekivanja, a nekoliko ekskluzivnih fotografija koje donosimo otkriva da će posjetitelji biti uronjeni u pravu blagdansku čaroliju.

Prilikom našeg današnjeg obilaska župan Ličko-senjske županije Ernest Petry kratko nam je poručio da će “Advent u Lici” biti događaj gdje će svatko pronaći nešto za sebe od najmlađih, koji će s nestrpljenjem iščekivati Djeda Božićnjaka, do odraslih, čija će srca zagrijati tradicionalne melodije i moderni ritmovi te je pozvao sve da se pridruže dobroj zabavi i bogatom programom koji je priredila Ličko-senjska županija.

Za glazbeni ugođaj pobrinut će se TS Lički tamburaši i TS Biseri Gacke, koji će svojim tradicionalnim melodijama grijati srca posjetitelja, dok će moderniji glazbeni ukusi biti zadovoljeni nastupima popularne pjevačice Lidije Bačić i DJ-a Matije.

“Advent u Lici” će također biti domaćin predstavljanja Miss Hrvatske za Miss Svijeta, što dodaje poseban sjaj ovom događaju, a ujedno će u sklopu Adventa javnosti biti predstavljen i CD odnosno glazbeni album s ovogodišnjeg prvog festivala tamburaške, zabavne i pop glazbe – “Lika festa”, koji se održao u sklopu ovogodišnje manifestacije “Jeseni u Lici”.

Djed Božićnjak, kao poseban gost, donijet će sa sobom toplinu blagdanskog duha, a darivanje nogometnih lopti zasigurno će razveseliti mnoge mlade i one koji se tako osjećaju. Bogata ponuda jela i pića obećava da nitko neće ostati gladan i žedan.

Jedinstveni trenutci zajedništva bit će osigurani kroz Čarobni Božić s DND Gospić i “Pčelicama”, prilika koja će okupiti zajednicu u duhu podrške i ljubavi, ističući prave vrijednosti koje blagdani nose sa sobom.

Dok Ličko-senjska županija dotjeruje posljednje detalje prije sutrašnjeg početka, jasno je da će ovaj “Advent u Lici” biti vrijeme kada će se stvoriti uspomene koje će se dugo pamtiti.

Poziv je upućen, stoga spremite zimske kapute i pridružite se slavlju koje sigurno obećava da će biti jedno od najljepših ovogodišnjih događanja u prosincu.

Najbolje iz Like