12. srpnja 2024.

Doček Nove godine na Cvituši: Zabava, tradicija i posjet HRT-a

U susret Novoj godini, popularno izletište i sanjkalište Cvituša u Lovincu postalo je središte pažnje ugostivši HRT i Edija Škovrlja, čime je potvrđena neizmjerljiva vrijednost ovog izletišta i predanog ulaganja kroz godine.

Zadnjim danom prosinca u podne na Cvituši su se našli posjetitelji iz cijele Hrvatske kako bi ispratili staru godinu uz zabavnu muziku te ispuštanje lampiona u zrak s najboljim željama za što bolju Novu 2024. godinu.

Zagrijavanje uz glazbu uz DJ-a započelo je već u jutarnjim satima, stvarajući ugodnu atmosferu koja je najavljivala nadolazeći događaj. U podne, terasom Cvituše odjekivali su zvuci harmonike i tambure, dok je nebo bilo ispunjeno šarenim lampionima, stvarajući nezaboravan prizor i dodatno obogaćujući doživljaj tog posebnog dana.

Ovo okupljanje na Cvituši predstavilo je ne samo priliku za zabavu i rekreaciju, već i podsjeća na vrijednost očuvanja tradicije.

S obzirom na posjet HRT-a , značaj ovog događaja postaje još veći, ističući Cvitušu kao važno odredište u Lici. Njihov dolazak potvrđuje kvalitetu i atraktivnost ovog izletišta te pridonosi promociji turizma u ovom području! Posjet HRT-a Cvituši u Lovincu predstavlja važan trenutak za lokalnu zajednicu i turizam te naglašava vrijednost ovog prekrasnog sanjkališta.

Nadamo se da će Cvituša i dalje privlačiti brojne posjetitelje te da će ova tradicija dočeka Nove godine postati još snažnija i bogatija.

Pogledajte kakva je atmosfera bila na Cvituši putem linka: https://fb.watch/pjJrqZ5Qwf/

Najbolje iz Like