18. srpnja 2024.

Djed Božićnjak dolazi u grad Gospić: događaj za najmlađe sugrađane!

Pickleball club Nikola Tesla Croatia u suradnji s Gradom Gospićem dovodi Djeda Božićnjaka u Gradsku športsku dvoranu u subotu 16. prosinca 2023. od 19.00 do 20.00 sati.

Pickleball, popularni sport koji osvaja srca diljem svijeta, stiže u Gospić na poseban način ovog Božića! Pickleball Club Nikola Tesla Croatia nakon eventa i turnira u suradnji s Gradom Gospićem pripremio je fantastičan događaj – Pickleball Christmas kids event, osmišljen posebno za male i najmlađe sugrađane.

Ovo nije običan događaj – Djed Božićnjak osobno će se pridružiti igri pickleballa! A to nije sve, on će donijeti mnoštvo iznenađenja za sve male igrače koji će se okupiti na ovom veselom druženju.

Svi mališani i mladi, pozvani su da se pridruže ovom događaju prepunom radosti, igre i slatkih iznenađenja! Ovo je prilika da se pridruže, nauče nove vještine i upozna Djed Božićnjak na najljepši način – kroz sport, smijeh i Božićnu čaroliju.

Razveselite svoje najmanje i obitelj jer će ovo biti nezaboravna večer ispunjena smijehom, sportom i Božićnom čarolijom! Dođite u Gradsku sportsku dvoranu u subotu od 19.00 do 20.00 sati.

Ne propustite priliku da se pridružite ovom veselom događaju i stvorite predivne uspomene za blagdane!

Najbolje iz Like