18. svibnja 2024.

Visočica Sky Snow trail: Adrenalin i izazov

U organizaciji AK Velebit 2001, planira se zanimljiva utrka na Visočicu koja će se održati 10. veljače 2024. godine s početkom u 11:00 sati, a start je u selu Rizvanuša. Ova uzbudljiva utrka pružit će nezaboravno iskustvo svim ljubiteljima avanture na snijegu. Staza je već spremna, a prijave su otvorene za sve hrabre sudionike koji se žele upustiti u ovu izazovnu Sky Snow avanturu.

Ova utrka na Visočicu nije samo obična utrka na snijegu. Ona je također jedna od kvalifikacijskih utrka za SkySnow World Championship, što dodatno naglašava njezin značaj.

Sudionici će imati priliku okušati se na zahtjevnoj stazi koja će testirati njihove vještine, hrabrost i izdržljivost. Uz prekrasan krajolik i uzbuđenje natjecanja, ova utrka pružit će nezaboravno iskustvo svim sudionicima.

Svi ljubitelji sporta na snijegu pozvani su da se pridruže ovoj jedinstvenoj Sky Snow avanturi i budu dio nezaboravnog iskustva na Visočici.

Važno je napomenuti da u slučaju najave loših vremenskih uvjeta koji bi mogli dovesti u opasnost sigurnost natjecatelja organizator će utrku prebaciti na 17.2.2024. (vikend poslije), o čemu će na vrijeme obavijestiti natjecatelje.

Prijaviti se na natjecanje možete na ovom linku.

Najbolje iz Like