25. veljače 2024.

U Razvojnom centru Ličko-senjske županije uspješno krenula „Poduzetnička akademija“ 

Već smo navikli  da Razvojni centar Ličko-senjske županije povremeno priređuje radionice i edukacije različitih sadržaja. Na ovaj način se mnogi lokalni poduzetnici i OPG-i, kao  i svi koji žele naučiti nešto novoga, upoznavaju s mnoštvom tema i sadržaja koji im otkrivaju nove sadržaje i tehnologije. Prema najavama Razvojnog centra ovaj trend se intenzivno nastavlja do konca  siječnja.

Riječ je o Poduzetničkoj akademiji koja će imati predavanja kroz šest dana počevši od 17. siječnja pa sve do 29. siječnja. Teme Poduzetničke akademije su: Pokretanje poslovanja, Računovodstvo i porezi, koje su već uspješno održane, a u ponedjeljak, 22. siječnja, se nastavlja temom Strateško poslovno planiranje. Preostaju još teme Moja prva web stranica – WordPress, Excel vještine u svakodnevnom poslovanju i Digitalni marketing. Kako doznajemo prednost je što se sva ova predavanja  održavaju u poslijepodnevnim satima pa će svaki polaznik nakon odslušanih minimalno pet predavanja dobiti priznanje o pohađanju Poduzetničke akademije. Ono što je najbitnije za sve buduće poduzetnike jest činjenica da su sva ova predavanja  besplatna.

Na svakom predavanju predstaviti institucije i sadržaji koji su potrebni poduzetnicima u početku, ali i u nastavku njihovog poslovanja. Podršku ovom projektu  dali su  Hrvatska Obrtnička Komora, Porezna uprava, Hrvatska Gospodarska Komora, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije te Hrvatski zavod za zapošljavanje. 

Najbolje iz Like