15. lipnja 2024.

U čast Marinu Ćaćiću: Memorijalni međunarodni malonogometni turnir u Gospiću

Nogomet je više od igre; on je strast, zajedništvo, i ponekad, izvor dubokih emocija. Na Memorijalnom međunarodnom malonogometnom turniru u Gospiću u subotu, 16. rujna, svi će se elementi sjediniti kako bi se odala počast tragično preminulom 23-godišnjem nogometašu Marinu Ćaćiću. Marin, čije se ime neizbrisivo urezalo u svijet nogometa, svojim je zalaganjem i strašću osvajao srca mnogih dok je nastupao za brojne klubove, uključujući Croatiju (Lički Osik), Rijeku, FC Isernia (Italija), Trnje (Zagreb), Jedinstvo (Bihać) i Nehaj (Senj).

Marin je napustio ovaj svijet 23. prosinca 2021. godine, igrajući na malonogometnom turniru u Gospiću. Kao što se često događa u svijetu nogometa, ovaj turnir će služiti kao prilika da se zajednica okupi i izrazi poštovanje prema njegovoj strasti i doprinosu igri koju je toliko volio.

Turnir, koji ima ponosno pokroviteljstvo Javne ustanove Nacionalni park Plitvička jezera, bit će održan u Gradskoj športskoj dvorani u Gospiću. Program događanja počinje posjetom posljednjem počivalištu Marina Ćaćića na groblju u Ličkom Osiku u 12:00 sati.

Nakon posjete posljednjem Marinovom počivalištu, u 12:45 sati, uslijedit će otvaranje turnira. Prva polufinalna utakmica između MNK “LIKA ŠPORT” i MNK “ŠIBENIK 1983” zakazana je za 13:00 sati, dok će druga polufinalna utakmica između FC “DOBREPOLJE” i MNK “SPLIT TRUMM” započeti u 14:15 sati. Natjecanje će kulminirati uzbudljivom utakmicom za treće mjesto u 17:00 sati, a zatim slijedi finalna utakmica koja počinje u 18:15 sati. Kruna ovog emocionalnog dana bit će svečanost proglašenja pobjednika u 19:00 sati.

Memorijalni međunarodni malonogometni turnir u čast Marina Ćaćića ne samo da će nam pružiti uzbudljive sportske trenutke, već će nas i podsjetiti na snagu zajedništva i solidarnosti unutar nogometne obitelji. Pozivamo vas da se pridružite ovom događaju kako bismo zajedno odali počast Marinu i njegovoj strastvenoj ljubavi prema nogometu.

Neka se ovaj dan ispuni emocijama, sportskim duhom i sjećanjima na velikog igrača koji je prerano napustio teren.

Najbolje iz Like