21. travnja 2024.

U Brinju je potpisan Ugovor o izvođenju radova u dječjem vrtiću „Tratinčica“

Općina Brinje zajedno s obrtom Grič iz Otočca, potpisala je Ugovor o izvođenju radova na dogradnji i opremanju dječjeg vrtića “Tratinčica” u vrijednosti od 341.338,75 eura.

Ovaj projekt sufinanciran je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja iz Mehanizma za oporavak i otpornost u bespovratnom iznosu od 162.452,72 eura, dok će Općina Brinje doprinijeti preostalim sredstvima u iznosu od 178.886,03 eura.  Kroz ovaj projekt osigurat će se dodatni smještajni prostor za još jednu skupinu od 20 djece na 134,72 m2 prostora. Načelnik Općine Brinje, Zlatko Fumić  je bio zadovoljan uvođenjem izvođača u posao, te je istaknuo je će provedba ovog projekta rezultirati poboljšanjem sigurnosti, funkcionalnosti i kvalitete uvjeta za djecu u vrtiću “Tratinčica”, uz opremanje prostora modernom opremom.

Rok za izvođenje radova na ovom projektu je 24 mjeseca od dana uvođenja izvođača, a načelnik Fumić izražava nadu da će se projekt uspješno završiti do kraja ove godine, stvarajući bolje uvjete za djecu i njihov odgoj u vrtiću “Tratinčica.”

Najbolje iz Like / Foto: Facebook Općina Brinje