25. veljače 2024.

Svečana proslava Svete Terezije Avilske: Misa i milenijska fotografija u župi Bužim

U nedjelju 15. listopada, u župi Bužim, bit će održana svečana proslava Svete Terezije Avilske. Svečanost će započeti u 17 sati, kada će se održati Sveta misa. Ovogodišnja proslava bit će još bogatija jer će se tom prigodom napraviti milenijska fotografija koju će snimiti poznati fotograf Šime Strikoman.

Fotografija koja će biti napravljena ima za cilj zabilježiti trenutak zajedništva i vjere u župi Bužim. Svetište Svete Terezije Avilske u župi Bužim ima posebno značenje za vjernike. Ova svetica poznata je po svojoj posvećenosti Bogu i molitvi, te je postala uzor mnogima u njihovom duhovnom putovanju. Proslava njenog života i djela prilika je za vjernike da se okupe kao zajednica i zajedno izraze svoju vjeru.

Svi su pozvani da se pridruže ovoj svečanosti i da svojim sudjelovanjem doprinesu duhovnom zajedništvu. Ova proslava Svete Terezije Avilske pruža priliku za zajedničko slavlje, molitvu i zahvalu te će ostati zabilježena kroz milenijsku fotografiju snimljenu od strane Šime Strikomana.

Najbolje iz Like