21. veljače 2024.

Surovo božićno svjetlo u Gackoj dolini

Članovi iz avanturističkog kluba Annapurne su ove godine unijeli duh Božića na neobičan način – okitili su bor na penjalištu Velika Greda. Neki od njih, visokogoraca su potegnuli čak iz Čazme kako bi doprinjeli blagdanskom raspoloženju. Ovo spontano ukrašavanje predstavlja spoj avanturizma i blagdanske radosti, gdje su članovi pokazali svoju kreativnost i ljubav prema prirodi.

Bor, smješten na penjalištu Velika Greda, sada sjaji u božićnim ukrasima, stvarajući jedinstvenu atmosferu za sve zaljubljenike u prirodu i planinarenje. Bor po noći svijetli ukrašen lampicama na solarnu energiju. Poslije ove avanture sa stijene, božićni duh se preselio u prostoruju udruge gdje su se svi članovi počastili kuhanim vinom i kobasicama.

Ova inicijativa simbolizira zajedništvo i suradnju između različitih planinarskih skupina te potiče duh zajedništva i radosti tijekom blagdana. Alpinistički klub Annapurna pokazao je kako ljubav prema planinama može biti isprepletena s duhom Božića, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve zaljubljenike u prirodu i avanturu.

PR / Foto:: PAK Annapurna