25. veljače 2024.

Stand-up večer u Gospiću uz Ivicu Lazanea

Poznati stand-up komičar Ivica Lazaneo priprema se za svoj nastup u Gospiću, gdje će izvesti jedan od svojih autorskih showova pod nazivom “Šta ti misliš sa svojim životom“. Nastup će se održati u Kinu Korzo, 13. veljače 2024. godine s početkom u 20:00 sati, a cijena ulaznice je 10 eura.

Lazaneo je svoj prvi nastup imao 2016. godine na večeri otvorenog mikrofona te se od tada posvetio komediji. Svoj autorski show “Šta ti misliš sa svojim životom” premijerno je izveo 2020. godine, a od tada je stekao veliku popularnost među publikom. Sa više od 900 nastupa iza sebe, Lazaneo je postao prepoznatljivo ime u svijetu stand-up komedije.

Ovaj talentirani komičar sudjelovao je na raznim festivalima poput Lent u Mariboru, Črnest u Črnomelju, StandupFestu u Beogradu, Festivalu komedije u Gradišci te na Festivaru u Solinu koji je ujedno i organizirao sa kolegama iz SplickeScene. Njegov humor i originalnost osvojili su publiku diljem regije, a njegov dolazak u Gospić sigurno će privući ljubitelje stand-up komedije iz cijele okolice.

Očekuje se da će Ivica Lazaneo svojim duhovitim pričama i originalnim humorom osigurati nezaboravnu večer za posjetitelje Kina Korzo. Njegov autorski show “Šta ti misliš sa svojim životom” nudi jedinstvenu priliku da se publika opusti i uživa u iskrenim, duhovitim i provokativnim komičarskim izvedbama.

Najbolje iz Like