15. lipnja 2024.

Spektakl na bivšem vojnom aerodromu: Croatian Drift Challenge vraća se na Željavu

Nakon dvogodišnje pauze, Croatian Drift Challenge se vraća na bivši vojni aerodrom Željava, obećavajući posjetiteljima lude i nezaboravne duele te fantastične vožnje. Ove godine staza će biti produžena, čime postaje brža i atraktivnija, što predstavlja veći izazov za vozače, ali i uzbudljivije iskustvo za gledatelje.

U nedjelju, 16. lipnja 2024. održati će se CDC International Cup s najboljim drifterima iz Hrvatske i cijele regije. Program uključuje dvije utrke u dva dana, s kvalifikacijama i top16/32 vožnjama u subotu i nedjelju (15.06. i 16.06.). Promjene u pravilniku donose novost od dva kvalifikacijska kruga, umjesto dosadašnja tri, pri čemu se oba boduju.

Vozači iz regije moći će sudjelovati na subotnjem jutarnjem treningu. Ulaznice za jedan dan koštaju 15 eura, dok je cijena vikend ulaznice 25 eura. Ulaz će biti otvoren u subotu od 09:00 sati, a u nedjelju od 08:00 sati.

Cijeli događaj bit će popraćen dežurnom vatrogasnom i hitnom službom, osiguravajući sigurnost svih sudionika i posjetitelja. Ne propustite ovaj spektakularni povratak Croatian Drift Challengea na Željavu!

Foto: Pexels.com