16. travnja 2024.

Savršena njega rublja i zadovoljni klijenti: Posjetili smo praonicu rublja “Kod Nine”

Zadnji pola godine na području Gospića posluje praonica rublja “Kod Nine”. Smještena na adresi Lički Novi 192 A, ova oaza čistoće vodi se entuzijazmom vlasnice Nikoline Tonković Čorak, čiji je predan rad i upornost srž poslovanja.

U praonici “Kod Nine” koriste se samo dermatološki testirani deterdženti kako bi se postigao sklad s očuvanjem prirode i brigom o čovjekovom zdravlju, a čime se osigurava da tkanine budu njegovane, čiste i svježe.

Prilikom naše posjete, vlasnica Nikolina Tonković Čorak rekla nam je: “Posao mi je u punom jeku jer su školski praznici pa su smještajni kapaciteti popunjeni, najveće zadovoljstvo mi pruža sve veći broj stalnih zadovoljnih klijenata. S obzirom na to da mi je ovo dodatni posao radim svako popodne i vikendima što se pokazalo kao dobar odgovor na zahtjeve tržišta budući da takvo radno vrijeme odgovara mojim klijentima. Većina njih su vlasnici apartmana i kuća za odmor kako s područja Gospića, tako i šire okolice.

“Kod Nine” možete biti sigurni da se svaki komad rublja tretira s osobitom pažnjom i stručnošću kako bi rezultat bio ne samo čista posteljina nego i prilagođena za osjetljive tipove kože.

Najbolje iz Like / Promo