21. veljače 2024.

Romantično Valentinovo na Plitvičkim jezerima: Otkrijte ljubavni zov u prirodi!

Valentinovo zadnjih godina neminovno slave i oni na čijem ljubavnom ognjištu nema više žara niti iskri. Pri tome nisu važne godine, naravno važne su jedino emocije. Valentinovo je prilika da svoju voljenu osobu iznenadite na poseban način, a Nacionalni park Plitvička jezera pruža savršenu kulisu za stvaranje zajedničkih nezaboravnih trenutaka. Smještena u srcu Hrvatske, Plitvička jezera nude više od običnog izleta – nude doživljaj ljubavi u njenom najčarobnijem obliku. Očekuju nas očaravajući vidikovci s kojih se pruža pogled na netaknutu prirodu, romantične šetnje stazama uz žubor slapova, smještaj u hotelu Jezero u samom srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera i romantična večera u restoranu Lička kuća.

Iz NP Plitvička jezera pozivaju nas da istražimo ovo čudesno područje s voljenom osobom i započnemo svoje Valentinovo s jedinstvenim doživljajem prirode i ljubavi na Plitvičkim jezerima.  Svega nekoliko koraka od Ulaza 1 u Nacionalni park Plitvička jezera otvara se raskošan pogled na Veliki slap i kanjon Donjih jezera. Savršeno je to mjesto za doživljaj ljepote najvišeg slapa u Hrvatskoj i bajkovitog izvorišta rijeke Korane, kao i za nezaobilaznu fotografiju s klupe za zaljubljene. 

Nacionalni park Plitvička jezera nudi nam još jedan romantični doživljaj – vožnju brodom po jezeru Kozjak. Nacionalni park Plitvička jezera nije samo jedinstvena destinacija za zaljubljene, već i prava galerija uspomena koja će obogatiti našu ljubavnu priču. Svega nekoliko koraka od Ulaza 1 u Nacionalni park Plitvička jezera otvara se raskošan pogled na Veliki slap i kanjon Donjih jezera. Savršeno je to mjesto za doživljaj ljepote najvišeg slapa u Hrvatskoj i bajkovitog izvorišta rijeke Korane, kao i za nezaobilaznu fotografiju s klupe za zaljubljene. Provedite kvalitetno vrijeme sa svojom voljenom osobom istražujući staze koje vode kroz netaknutu prirodu i uronite u mirise i zvukove šumskog okruženja. Ovdje svaki korak postaje prilika za stvaranje trenutaka za pamćenje. Iz NP Plitvička jezera nam  poručuju:

-Uživajte u jedinstvenom doživljaju Valentinova smješteni u samom srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera, gdje Hotel Jezero nudi savršen bijeg za zaljubljene. Romantična atmosfera, posebno pripremljena za vas dvoje, pružit će vam opuštanje i uživanje u vremenu koje ste posvetili samo vama. Paket uključuje jedno ili dva noćenja u hotelu Jezero s doručkom i večerama, od kojih je jedna romantična večera u restoranu Lička kuća te ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera za cijelo vrijeme boravka. Dodatno, uživajte u wellness tretmanu za dvoje s neograničenim korištenjem SPA i wellness usluga, uključujući whirlpool, finsku saunu, tursku parnu kupelj i fitness dvoranu.  Također, iskoristite 30 posto popusta na masažu po izboru u hotelu Jezero kao i 20 posto popusta na jahanje na Ranču Terra za ljubitelje aktivnijeg odmora!

U telefonskom razgovoru ravnatelj NP Plitvička jezera  Tomislav Kovačević potvrdio nam je kako za valentinovske popuste i aranžmane vlada veliko zanimanje gostiju. Prodaja aranžmana je započela, po principu „za svačiji ukus i svačiji džep.“

Najbolje iz Like