21. veljače 2024.

Pučko otvoreno učilište Gospić i Glazbena škola ‘Ilkiv’ donose jedinstven program solo pjevanja za sve uzraste

Pučko otvoreno učilište Gospić u suradnji Glazbenom školom “Ilikvir” iz Ukrajine predstavlja jedinstven program nastave solo pjevanja za sve zainteresirane polaznike od 5 godina nadalje.

Školu soko pjevanja vodit će ukrajinska umjetnica, Marianna Olkiv, osnivačica škole pjevanja u Lavovu i renomirana pjevačica s bogatim iskustvom. Pod stručnim vodstvom Marianne Olkiv, program solo pjevanja nudi priliku za razvoj vokalnih talenata svih dobnih skupina. Škola je posebno prilagodila pet različitih dobnih kategorija, kako bi osigurala da nastava bude pristupačna i korisna za svakog polaznika. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni pjevač, program će se prilagoditi vašim potrebama i sposobnostima.

Pučko otvoreno učilište Gospić poziva sve zainteresirane na prvi sastanak i dogovor koji će se održati 5. listopada u 18 sati u prostorijama POU Gospić. Ovo je prilika da saznate više o programu, upoznate Mariannu Ilkiv te da se prijavite za sudjelovanje u ovoj jedinstvenoj glazbenoj avanturi.

Ovo je jedinstvena prilika za sve koji sanjaju o tome da svoj glas podignu na višu razinu ili jednostavno uživaju u čarima pjevanja. Ne propustite priliku da se pridružite ovom uzbudljivom glazbenom putovanju s Pučkim otvorenim učilištem Gospić i Glazbenom školom “Ilkiv” iz Ukrajine. Vidimo se 5. listopada u 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Gospiću!

Najbolje iz Like