15. lipnja 2024.

Prezentacija Pickleballa u Gospiću

Novoosnovana udruga Pickleball club Nikola Tesla Croatia, sa sjedištem u Gospiću, predstavlja Vam Inovativnu igru koja osvaja svojom jednostavnošću. Pickleball dolazi u subotu, 12.08.2023. s početkom u 19.00 sati na vanjskim terenima OŠ dr. Jure Turića u Gospiću.

Imamo nevjerojatne vijesti za sve ljubitelje sporta, zabave i aktivnog načina života! Predstavljamo vam Picklaball – inovativnu igru koja će vas osvojiti svojom jednostavnošću,uzbuđenjem i prilagodljivošću.

Što je Picklaball?

Picklaball je dinamična kombinacija tenisa, badmintona i stolnog tenisa. Ova nova igra je stvorena kako bi spajala sve generacije i omogućila svima da se zabave i istovremeno ostanu u formi. Igranje Picklaballa pruža priliku za poboljšanje koordinacije, brzine, agilnosti i reakcijskih vještina, dok se istovremeno opuštate i uživate u društvu svojih prijatelja i obitelji.

Pravila Pickleballa su jednostavna, čak i oni koji nikada nisu igrali slične sportove brzo će se prilagoditi. Igra je dizajnirana tako da uživate u njoj bez obzira na vaš dob. To je sjajan način da okupite cijelu obitelj i prijatelje na zajedničkom terenu.

Sve što vam treba za igru Picklaballa je reket, lagana loptica s rupicama i teren s mrežom. Reketi i loptice osigurali su organizatori, a sve što trebate ponesti je dobra volja i rekreacijski duh.

Okušajte se u igranju Picklballa i pridružite se rastućoj zajednici ljubitelja Picklaballa. Organizatori i igrači će vam pomoći da otkrijete sve čari ovog uzbudljivog sporta.

Jeste li spremni za novu sportsku avanturu? Dođite i zaigrajte Picklaball!