18. svibnja 2024.

Poziv proizvođačima za sudjelovanje na drugom Senzorskom ocjenjivanju džemova, pekmeza i voćnih namaza

Ličko-senjska županija i Razvojni centar Ličko-senjske pozivaju proizvođače s područja Ličko-senjske županije i drugih brdsko-planinskih područja Republike Hrvatske da se pridružite Drugom senzorskom ocjenjivanju džemova, pekmeza i voćnih namaza. Nagrade za najbolje proizvode uručit će se drugog dana manifestacije “Jesen u Lici”.

Senzorsko ocjenjivanje pruža izvrsnu priliku za predstavljanje proizvoda široj publici, kao i za dobivanje povratnih informacija od stručnjaka i ljubitelja džemova, pekmeza i voćnih namaza tijekom manifestacije “Jesen u Lici”, koja će se održati od 29.09. do 01.10.2023. godine u Gospiću na Trgu Stjepana Radića. Osim navedenog, nudi se prilika proizvođačima da proizvodi budu ocijenjeni i nagrađeni za svoju kvalitetu.

Zainteresirani proizvođači džemova, pekmeza i voćnih namaza pozivaju se da uzorke dostave u dvije staklene težine 450g najkasnije do 04. rujna 2023. godine na adresu Razvojnog centra Ličko-senjske županije u Gospiću, Pazariška ulica 36, 53000 Gospić.

Za dodatne informacije molimo kontaktirajte gđu. Valentinu Zdunić, prehrambeni tehnolog u Razvojnom centru Ličko-senjske županije (kontakt telefon: 095 357 5739) ili putem e-maila: valentina.butorac@licko-senjska.hr.

Najbolje iz Like