25. veljače 2024.

Poduzetnička akademija u Razvojnom centru Ličko-senjske županije. Provjerite o čemu se radi

Razvojni centar Ličko-senjske županije organizira Poduzetničku akademiju u trajanju od 6 dana tokom siječnja. 

Teme Poduzetničke akademije su: Pokretanje poslovanja, Računovodstvo i porezi, Strateško poslovno planiranje, Moja prva web stranica – WordPress, Excel vještine u svakodnevnom poslovanju i Digitalni marketing. 

Sva predavanja se održavaju u poslijepodnevnim satima te će svaki polaznik nakon odslušanih minimalno 5 predavanja dobiti priznanje o pohađanju Poduzetničke akademije. Ono što je najbitnije za sve buduće poduzetnike sva predavanja su besplatna. 

Moramo napomenuti kako će se na svakom predavanju predstaviti institucije koje su potrebne poduzetnicima u početku i u nastavku njihovog poslovanja a iste su i dale podršku ovom projektu a to su: Hrvatska Obrtnička Komora, Porezna uprava, Hrvatska Gospodarska Komora, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije i Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Za više informacija o rasporedu radionica možete pogledati na ovom linku:  https://www.rc.licko-senjska.hr/poduzetnicka-akademija-2024/ dok se prijave vrše putem maila razvojni.centar@licko-senjska.hr ili linka za registraciju: https://forms.gle/siS6Au52jBLnUrBy9

Najbolje iz Like