21. veljače 2024.

Podržite humanitarni koncert “Pjesmom za Vile”: 13.prosinca u POU Gospić!

Udruga oboljelih i liječenih od malignih bolesti, njihovih obitelji i prijatelja “Villa za Liku” organizira humanitarni koncert pod nazivom “Pjesmom za Vile”. Koncert će se održati u Pučkom otvorenom učilištu “Dr. Ante Starčević” u Gospiću, 13. prosinca 2023. godine, s početkom u 19:00 sati.

Ovaj poseban događaj ima za cilj prikupljanje sredstava za podršku udruzi, a prihod od donacija za karte namijenjen je udruzi u borbi protiv malignih bolesti. 

Posjetitelji će imati priliku uživati u nastupu lokalnih glazbenika koji su već dobro poznati široj publici. Njihov glazbeni talent zajamčeno će probuditi sreću i veselje te potaknuti veliko srce za darivanje, posebice u ovo blagdansko vrijeme.

Ovaj koncert pruža priliku zajednici da se okupi, uživa u glazbi te pridonese važnoj svrsi – pružanju podrške onima kojima je to najpotrebnije.

Budite dio ove hvalevrijedne inicijative i pridružite se koncertu “Pjesmom za Vile” kako biste zajedno s nama pružili podršku oboljelima od malignih bolesti i njihovim obiteljima. Vaša podrška ima moć promijeniti živote.

Najbolje iz Like