25. veljače 2024.

Pickleball igrači iz SAD-a dolaze u Gospić

Pripremite se za nevjerojatan sportski događaj u Gospiću! Pickleball Club Nikola Tesla Croatia s ponosom najavljuje pickleball događaj koji će se održati u Gradskoj športskoj dvorani u Gospiću u petak, 13. listopada od 19.00 do 21.00 sat. Ovo će biti večer prepuna uzbuđenja, zabave i sportskog duha, a svi ste pozvani da dođete pogledati kako se profesionalno igra pickleball.

Ono što ovaj događaj čini posebnim jest prisustvo čak 7 igrača iz Sjedinjenih Američkih Država, od kojih su četiri profesionalna trenera. Američki igrači dolaze u Gospić kako bi demonstrirali svoje vještine i podijelili s nama tajne pickleballa, inovativnog sporta koji osvaja svijet. Ovaj sport je postao izuzetno popularan u SAD-u, a sada je vrijeme da ga i mi u Hrvatskoj otkrijemo.

Ali to nije sve! Igračima iz SAD-a pridružit će se i pickleball igrači iz cijele Hrvatske s našim sugrađanima iz Gospića. Svi će zajedno uživati u dinamičnim mečevima i razmjenjivati iskustva, stvarajući jedinstvenu sportsku atmosferu.

Pickleball je sport koji kombinira elemente tenisa, badmintona i stolnog tenisa, što ga čini iznimno zanimljivim i pristupačnim sportom za sve uzraste. Bez obzira jeste li iskusni igrač ili tek početnik, pickleball nudi nevjerojatan izazov i zabavu za sve.

Ovaj događaj također ima poseban značaj za lokalnu zajednicu u Gospiću. Nakon uspješne prezentacije pickleballa, formirane su stalne grupe igrača koje aktivno sudjeluju u razvoju ovog sporta u Hrvatskoj. Igrači iz SAD-a prepoznali su potencijal pickleballa u našoj zemlji i dolaze podržati ovaj brzorastući sport. Ovaj događaj je uvertira za 20. i 21. srpnja 2024. godine, kada se organizira Međunarodni pickleball Tesla festival koji će se održati u Gospiću.

Organizacijski odbor Pickleball Cluba Nikola Tesla Croatia poziva sve ljubitelje sporta i sve znatiželjnike da dođu na ovaj događaj. Ulaz je besplatan, a atmosfera će biti nevjerojatna. Ne propustite ovu priliku da budete dio sportske povijesti Gospića!

Vidimo se u Gradskoj športskoj dvorani u Gospiću u petak, 13. listopada od 19.00 do 21.00 sat.

Za dodatne informacije i upite, kontaktirajte Organizacijski odbor Pickleball Cluba Nikola Tesla Croatia putem maila: pickleballtesla@gmail.com

Najbolje iz Like