21. veljače 2024.

Otkrijte svoj vokalni talent uz Pučko otvoreno učilište Gospić i Glazbenu školu “Ilkiv”

Pučko otvoreno učilište Gospić u suradnji s Glazbenom školom “Ilkiv” iz Ukrajine s ponosom predstavlja program nastave solo pjevanja. Ovaj jedinstveni program namijenjen je svim zainteresiranim polaznicima, bez obzira na dob, a pruža izvanrednu priliku za razvoj vokalnih talenata.

Pod stručnim vodstvom Marianne Olkiv, program solo pjevanja prilagođen je pet različitih dobnih kategorija kako bi osigurao pristupačnu i korisnu nastavu za svakog polaznika. Bez obzira što ste početnik, program će se prilagoditi vašim potrebama i sposobnostima.

Nastava solo pjevanja će se odvijati u grupama s maksimalno 10 polaznika. Grupe su formirane po dobnim kategorijama kako bi se osigurala prilagođena i učinkovita nastava:

5 – 7 godina
8 – 10 godina
11 – 13 godina
14 – 16 godina
Stariji od 16 godina

Program nastave solo pjevanja obuhvaća učenje tehnike pravilnog disanja, raznih vježbi, teoretskih i praktičnih savjeta te upoznavanje s osnovnom pjevačkom terminologijom. Cilj programa je razviti lijepo izražajno pjevanje, jasnu artikulaciju, razumijevanje teksta te ostvarenje adekvatne glazbene interpretacije. Repertoar će se prilagoditi ukusu i interesima polaznika kako bi se maksimalno iskoristio njihov potencijal i talent.

Ovo je izvanredna prilika za sve koji sanjaju o tome da svoj glas podignu na višu razinu ili jednostavno uživaju u čarima pjevanja. Ne propustite priliku da se pridružite ovom uzbudljivom glazbenom putovanju s Pučkim otvorenim učilištem Gospić i Glazbenom školom “Ilkiv” iz Ukrajine.

Najbolje iz Like / POU Gospić