21. veljače 2024.

Otkrijte Praonicu i peglaonicu rublja “Kod Nine” – Novu stanicu za čistoću, udobnost i zdravlje

Dobrodošli u svijet besprijekorne čistoće, praktičnosti i zdravlja!

Predstavljamo vam novootvorenu Praonicu i peglaonicu rublja “Kod Nine”, smještenu na adresi Lički Novi 192 A. Vlasnica Nikolina Tonković Čorak otvorila je praonicu rublja s misijom da olakša svakodnevicu svojih klijenata, unese dašak svježine u njihove domove i brine o njihovom zdravlju.

Praonica i peglaonica rublja “Kod Nine” nije samo još jedna u nizu. Ovo je mjesto koje je posvećeno pružanju vrhunskih usluga pranja i peglanja, s naglaskom na detalje, profesionalnost i brigu o klijentima. Bilo da se radi o posteljini, stolnjacima, teško perivim predmetima, ili rublju iz hotela, apartmana i restorana, Nikolina i njen stručni tim osiguravaju da svaki komad bude tretiran s najvećom pažnjom i stručnošću.

Briga o zdravlju klijenata

U praonici rublja “Kod Nine”, brinu se, ne samo o čistoći rublja, već i o zdravlju klijenata. Koriste samo dermatološki testirane deterdžente, preporučene od strane njemačkog udruženja za alergiju i astmu. Ovi proizvodi su ne samo učinkoviti u uklanjanju mrlja, već su i izuzetno nježni za kožu, što ih čini idealnim izborom za osobe s osjetljivom kožom ili alergijama.

Savršenstvo u svakom detalju

Svaki komad rublja je priča za sebe. Zato svaki komad tretiraju s posebnom pažnjom kako bi osigurali da se vraća klijentima u najboljem mogućem stanju. Njihova opsežna usluga pranja i peglanja, koja koristi najmoderniju tehnologiju i ekološki prihvatljive proizvode, jamči da će odjeća biti ne samo čista, već i svježe mirisna i besprijekorno ispeglana.

Izvanredna korisnička usluga

Kod Nine klijenti nisu samo još jedan broj. Nikolina i njen tim pružaju osobni pristup svakom klijentu, pokazujući iskrenu brigu i predanost da se zadovolje specifične potrebe svakog pojedinca. Stručno osoblje uvijek je spremno pružiti savjete i pomoći klijentima da donesu najbolju odluku kada je riječ o pranju i održavanju odjeće.

Kontaktirajte Praonicu rublja “Kod Nine”

Za sve upite, slobodno kontaktirajte Praonicu i peglaonicu rublja “Kod Nine” na mobitel: +385 99 5171 961 ili putem e-maila: ninato1980@gmail.com. Također, posjetite njihovu Facebook stranicu za više informacija i najnovije novosti.

Praonica i peglaonica rublja “Kod Nine” je mjesto gdje se kvaliteta, stručnost i briga o klijentima blisko susreću. Uvjereni smo da ćete biti oduševljeni njihovom uslugom, bilo da ste pojedinac, vlasnik apartmana, restorana ili hotela.

Najbolje iz Like