16. travnja 2024.

Održana sjednica Općinskog vijeća Općine Brinje

U prostorijama Društveno – kulturnog centra jučer je održana je 17. po redu sjednica Općinskog vijeća Općine Brinje. Sjednica je protekla u radnom raspoloženju te se raspravljalo o 20 točaka dnevnog reda.

Sjednica je započela donošenjem Programa rada Općinskog vijeća Općine Brinje za 2024. godinu.

Najznačajnije točke dnevnog reda bile su Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Općine Brinje za 2023. godinu, donošenje Zaključka po Izvješću o radu načelnika Općine Brinje za drugo polugodište 2023. godine, donošenje Zaključka po Izvješću o provođenju Odluke o komunalnoj naknadi za 2023. godinu te donošenje Zaključka po Izvješću o Planu gospodarenja otpadom Općine Brinje za 2023. godinu. Također razmatralo se o donošenju Odluke o raspisivanju natječaja za prodaju nekretnina na području Općine Brinje i donošenje Odluke o usvajanju Plana razvoja Općine Brinje za razdoblje 2023. – 2027. godine.

Na sjednici se razmatralo o nizu točaka koje su bile planirane programom rada Općinskog vijeća za navedenu sjednicu te su po njima donesene odluke i zaključci. Sve odluke su jednoglasno donesene.

Najbolje iz Like / Općina Brinje