21. veljače 2024.

Obilježavanje 75. rođendana NP Plitvička jezera: Pridružite se promotivnom tjednu u travnju

Nacionalni park Plitvička jezera najavljuje promotivni tjedan u travnju povodom obilježavanja 75. rođendana nacionalnog parka! Promotivni tjedan održati će se u razdoblju od 01. do 08. travnja 2024. godine, u destinaciji iznimne prirodne ljepote koju obožavaju milijuni posjetitelja iz cijelog svijeta.

Kao i svake godine pripremljene su akcijske cijene ulaznica za cijeli tjedan, a posjetitelji će imati priliku obići svih 16 smaragdnih jezera u razdoblju kada se priroda budi iz zimskog sna, šume u to vrijeme postaju bujnije, a šarenilo boja postaje očaravajuće!

Napominje se kako je ulaznice u ovom razdoblju obvezno kupiti online te se preporučuje unaprijed odabiranje jednog od programa posjeta.

Osim ovog promotivnog tjedna u travnju, Nacionalni park Plitvička jezera također najavljuje još jedan promotivni tjedan koji će se održati u listopadu ove godine povodom 45. obljetnice uvrštavanja NP Plitvička jezera na Popis svjetske baštine. Ova inicijativa dodatno će proslaviti bogatu povijest i izvanrednu prirodnu ljepotu ovog nacionalnog parka.

Nacionalni park Plitvička jezera zadržava svoj status kao jedna od najljepših prirodnih atrakcija Hrvatske, očaravajući posjetitelje svojom netaknutom ljepotom. Promotivni tjedni pružaju izuzetnu priliku za istraživanje ovog prirodnog bisera i stvaranje nezaboravnih uspomena.

Najbolje iz Like