25. veljače 2024.

Novaljske maškare:  Dječje maškare i predstave za sve generacije

Bliže nam se Novaljske maškare! Dječje maškare će se održati u Kulturnom centru Gozdenica u terminima 20. i 28. siječnja, te 04. i 11. veljače. Svakim danom će od 15:00 do 17:00 sati djecu zabavljati animatori, a posebno iznenađenje očekuje posjetitelje 04. veljače kada će se održati maškarana cirkus predstava pod nazivom “Svijet čarolije”.

Za vrijeme karnevala posjetitelji će imati priliku pogledati dvije komične predstave koje će obogatiti karnevalsku atmosferu. Predstave će se održati u kulturnom centru Gozdenica u Novalji. Prva predstava “Oči uoči Zgospod’non” u izvedbi Ričarda (Enio Meštrović), održat će se 27. siječnja u 19:00 sati. Druga predstava, “SplickaScena” u izvedbi Tomislava Primorca, održat će se 08. veljače u istom terminu. Ulaznice za obje predstave bit će dostupne po cijeni od 10 eura.

Kulturni centar Gozdenica bit će obojen različitim kostimima, smijehom i bezbrižnom zabavom tijekom trajanja karnevala. Očekuje se da će posjetitelji uživati u jedinstvenom doživljaju ove manifestacije!

Više informacija o programu pogledajte ovdje.

Najbolje iz Like