25. veljače 2024.

Ne propustite! Koncert “USUSRET BOŽIĆU” pratite uživo na YouTube kanalu “Najbolje iz Like”

U srijedu, 20. prosinca, Pučko otvoreno učilište “Dr. Ante Starčević” Gospić bit će domaćin veličanstvenog božićnog koncerta pod nazivom “USUSRET BOŽIĆU”. Ovaj glazbeni događaj započet će u 19:00 sati, a publika će imati priliku uživati u izvedbama Puhačkog orkestra grada Gospića, Puhačkog orkestra DVD-a Otočac, Mažoretkinja grada Gospića te polaznica škole pjevanja.

Jedinstvena glazbena produkcija bit će besplatna za sve posjetitelje, pružajući priliku zajednici da se okupi i proslavi blagdansko razdoblje u duhu glazbe i zajedništva.

Za one koji nisu u mogućnosti prisustvovati samom događaju, koncert će biti dostupan putem prijenosa uživo na YouTube kanalu “Najbolje iz Like”. Link za praćenje uživo je: ( https://youtube.com/live/xYY27p_IHAQ?feature=share ).

Ovaj događaj predstavlja izvanrednu priliku za širenje božićnog duha i uživanje u vrhunskim glazbenim izvedbama u predivnom okruženju Pučkog otvorenog učilišta “Dr. Ante Starčević” Gospić. Svi ljubitelji glazbe i božićnih koncerata pozvani su da se pridruže i uživaju u nezaboravnom glazbenom iskustvu.

Očekujemo da će ovaj božićni koncert ostaviti snažan dojam na publiku te pridonijeti blagdanskom duhu i zajedništvu u gradu Gospiću.

LINK ZA GLEDANJE UŽIVO

Najbolje iz Like