15. lipnja 2024.

[NAJBOLJE IZ LIKE] Vanja Antić izabran za stručnog regionalnog suradnika Hrvatskog rukometnog saveza

Rukometni klub “Gospić” nastavlja svoju iznimno uspješnu tradiciju podržavanja i razvoja svojih trenera, a ovaj put se ponosno ističe izborom Vanje Antića za poziciju stručnog regionalnog suradnika Hrvatskog rukometnog saveza. Ovaj značajan korak predstavlja novu prekretnicu u karijeri Vanje, koja je već ostavila dubok trag u svijetu rukometa.

Već dugi niz godina, Rukometni klub “Gospić” kontinuirano pruža prilike svojim trenerima za dodatnu edukaciju i usavršavanje. Ulaganje u trenere ogleda se u izvanrednim rezultatima koji postižu igrači.

U sezoni 2021./2022., Vanja je imao čast biti dio trenerskog tima ženskog dijela Kampa Hrvatskog rukometnog saveza, a u sezoni 2022./2023. obnašao je ulogu trenera za dječake na istom kampu. Sada, u sezoni 2023./2024., ponosno možemo najaviti da je Vanja izabran za jednog od dva stručna regionalna suradnika Hrvatskog rukometnog saveza za ženski rukomet u regiji Rijeka, Kvarner, Gospić.

Njegova zaduženja kao regionalnog suradnika obuhvaćaju praćenje razvoja i kvalitete igre djevojčica u regiji te na temelju svog stručnog znanja i iskustva sastavljanje regionalnih selekcija za djevojčice rođene 2008./2009. i 2010./2011. godine.

Ovaj izbor predstavlja ogromnu čast ne samo za Vanju Antića, već i za Rukometni klub “Gospić” te cijelu rukometnu zajednicu u Gospiću i okolici. To je priznanje za godine predanog rada u razvoju rukometa u gradu i regiji, kao i za trajnu predanost vlastitom usavršavanju. Vanja uvijek postiže napredak u svom radu, a ovaj izbor svakako potvrđuje njegovu stručnost i posvećenost rukometu.

Ponosni smo na Vanju i uvjereni smo da će svojim znanjem i entuzijazmom nastaviti obogatiti rukometnu scenu u gradu Gospiću i cijeloj Hrvatskoj.


Sretno, Vanja, u novom izazovu, i hvala na neprestanom radu na razvoju rukometa u Gospiću i okolici!

Najbolje iz Like / Foto: RK Gospić