21. veljače 2024.

Nacionalni park Plitvička jezera postigao izvanredne rezultate istraživanja među posjetiteljima

Nacionalni park Plitvička jezera, jedan od najpoznatijih bisera Hrvatske, nedavno je dobio izvanredne rezultate istraživanja provedenog među putnicima GetByFerry.com i GetByBus.com platforme.

Prema provedenom istraživanju, Nacionalni park Plitvička jezera bio je najposjećeniji nacionalni park u sezoni 2023., što jasno ukazuje na njegovu popularnost među posjetiteljima. Nadalje, dobio je najvišu ocjenu za ukupno zadovoljstvo te se nalazi pri samom vrhu ljestvice u kategoriji prirodnih ljepota.

Plitvička jezera su poznata po svojim kristalno čistim jezerima, spektakularnim slapovima i bujnom vegetacijom, te je očito da su ovi elementi ostavili dubok dojam na posjetitelje. Osim toga, park se istaknuo i u kategoriji čistoće, gdje se nalazi na visokom drugom mjestu. Ova činjenica jasno ukazuje na predanost i brigu uprave Nacionalnog parka Plitvička jezera za očuvanjem prirodne ljepote i čistoće prostora.

Ohrabrujući podaci dodatno motiviraju upravu parka da nastavi s očuvanjem prirodnih ljepota i pružanjem nezaboravnih iskustava svojim posjetiteljima uz vrhunsku uslugu i konstantno unaprjeđenje turističke ponude!

Najbolje iz Like