25. veljače 2024.

Mini Lika: Suvremena umjetnost na manifestaciji „Jesen u Lici“

Otkrijte suvremenu umjetnost kroz bogatu tradicijsku kreativnost, Mini Lika unosi suvremenu notu u idiličan Lički krajolik.

Na manifestaciji „Jesen u Lici“, ne propustite priliku od 29. rujna do 1. listopada 2023. godine upoznati se s Mini Likom i njihovom ponudom. Njihov izložbeni prostor bit će mjesto gdje se kreativnost susreće s personalizacijom, gdje svaka ideja postaje stvarnost.

Mini Lika nudi širok spektar usluga, uključujući proizvodnju repromaterijala, unikatnih poklona, izradu personaliziranih suvenira, usluga graviranja, auto naljepnica, tiska na majice te printanja vizitki i plastificiranja. Njihova prisutnost na manifestaciji “Jesen u Lici” prilika je da istražite njihovu raznoliku ponudu i osobni pristup svakom proizvodu. Bez obzira trebate li poklon za posebnu prigodu, unikatan suvenir koji će vas podsjećati na predivne trenutke ili materijale za vlastiti kreativni projekt, Mini Lika ima sve što vam treba.

Ne propustite ovu priliku da doživite spoj prirode i umjetnosti na manifestaciji “Jesen u Lici”. Obogatite iskustvo s dobro znanim izlagačem Mini Lika na manifestaciji “Jesen u Lici”, obećavamo vam da će vas ponovno nadahnuti i urezati vam se u sjećanje.

Najbolje iz Like