18. svibnja 2024.

Maškarani spektakl u Senju: Otkrijte čaroliju tradicionalnog mesopusta

U gradu Senju, održat će se 364. Senjski mesopust od 13. siječnja. do 13. veljače 2024. Ovaj festival obilježava bogatu senjsku tradiciju kroz maškaranu zabavu, ples i glazbu, a ove godine će se održati u restoranu Krešimir.

Senjski mesopust će uključivati maškarane balove i dječje redute koje će biti tematski određene, pružajući posjetiteljima autentično iskustvo senjske kulture. Za glazbenu atmosferu bit će zaduženi Trio Marinero i Mirakul, koji će osigurati nezaboravnu zabavu za sve prisutne.

Ulaz na događaj bit će slobodan za sve posjetitelje, omogućavajući širokom krugu ljudi da uživaju u ovom jedinstvenom događaju.

Jedan od vrhunaca ovog festivala bit će natjecanje za najbolje maske, pri čemu su spremne bogate nagrade za kreativnost i originalnost sudionika. Ovo će pružiti motiv posjetiteljima da se potrude oko svojih kostima i dodatno obogate atmosferu festivala.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u ovoj jedinstvenoj manifestaciji mogu slobodno posjetiti restoran Krešimir i pridružiti se Senjskom mesopustu, uz obećanje izvrsne zabave, glazbe i tradicionalnih maškara. Očekuje se da će ovaj događaj privući ljude svih dobnih skupina, pružajući priliku za uživanje u bogatoj senjskoj kulturi i tradiciji.

Senjski mesopust je prilika da doživite jedinstvenu atmosferu maškaranog festivala i stvorite nezaboravne uspomene!

Najbolje iz Like