21. veljače 2024.

Kviziranje u Gospiću! Ispitajte svoje znanje na kvizu općeg znanja

U kolovozu se nastavlja kviziranje u Gospiću, a ovaj puta je na redu kviz općeg znanja koji će se održati u Disco clubu Amadeus. Organizator ovog popularnog događaja je Gs Team, koji već dvanaesti put priprema kviz za ljubitelje izazova i natjecanja.

Kviz će se održati 2. kolovoza s početkom u 20:00 sati, a očekuje se da će se mjesto radnje brzo popuniti. Sudionici će imati priliku pokazati svoje znanje iz različitih područja, uključujući povijest, geografiju, film, glazbu, sport, gastronomiju, religiju, ali i lokalno znanje.

Na prošlom kvizu u srpnju, ekipa “Lidija Bačić” je osvojila titulu i ovaj puta će se vratiti kako bi je obranila. Najuspješnije i najsretnije ekipe će biti nagrađene nagradama koje će im omogućiti da se najedu, napiju, ali i obuku.

Ekipe mogu sadržavati 2 do 4 osobe, a kotizacija za sudjelovanje iznosi 6 € po ekipi. Broj mjesta je ograničen, stoga je važno što prije se prijaviti kako biste osigurali svoje mjesto na kvizu općeg znanja u Amadeusu. Prijaviti se možete preko Facebook stranice “Kvizovi by Gs Team” ili putem Whatsappa na broj: 098 182 3818

Kviziranje u Gospiću postaje sve popularnije i očekuje se da će se kapacitet od 17 ekipa popuniti brzinom svjetlosti. Stoga, ako želite testirati svoje znanje i ujedno se dobro zabaviti, ne propustite ovaj događaj.

Kviz općeg znanja u Amadeusu će se održati 2. kolovoza, srijeda, s početkom u 20:00 sati. Pripremite se za izazov i pokažite što znate!

Najbolje iz Like