12. srpnja 2024.

Kandidati za gradonačelnika i zamjenicu gradonačelnika Gospića Danijel Tušak i Maria Ćaćić održali uspješno druženje s građanima u parku Jasikovac

Kandidat za gradonačelnika Grada Gospića, Danijel Tušak i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika, Maria Ćaćić, održali su danas popodne druženje s građanima u parku Jasikovac. Ovaj događaj, koji je okupio mnoge prisutne imao je za cilj približiti se građanima i čuti njihove stavove i potrebe.

Danijel Tušak je pozdravio prisutne kratkim uvodnim govorom u kojem je istaknuo važnost uloge mladih u društvu te izrazio namjeru oživljavanja parka Jasikovac kroz razna kulturna i sportska događanja.

Uz podršku dosadašnjeg gradonačelnika Karla Starčevića, kandidati su imali priliku razgovarati s građanima, te ih upoznati sa svojim vizijama za budućnost grada. Prijevremeni izbori za gradonačelnika Gospića održat će se u nedjelju, 9. lipnja zajedno s izborima za Europski parlament.

Građani su pozitivno reagirali na događaj i pohvalili inicijativu druženja. “Lijepo je vidjeti kandidate koji su spremni slušati i razgovarati s nama. Ovo je odličan način da se povežemo i zajednički radimo na poboljšanju našeg grada.” rekao je jedan od prisutnih građana.