21. veljače 2024.

“Jesen u Lici”: 25. godišnjicu manifestacije možete pratiti na YouTube kanalu “Jesen u Lici”

Lička priroda, bogatstvo kulturne baštine i tradicije nikada nisu bili bliže globalnoj publici nego sada, uoči 25. godišnjice manifestacije „Jesen u Lici“. Ličko-senjska županija otvara vrata svima na svom novom YouTube kanalu pod nazivom “Jesen u Lici” kako bi manifestaciju dodatno proširila po svim krajevima svijeta.

“Jesen u Lici” je tradicionalna manifestacija koja predstavlja bogatstvo prirode, kulture i gastronomije Ličko-senjske županije. Ove godine, povodom jubilarne 25. godišnjice, organizatori su pripremili poseban program koji će oduševiti sve posjetitelje i ljubitelje ovog prekrasnog dijela Hrvatske.

Što možete očekivati na YouTube kanalu “Jesen u Lici”? Prije svega, stvarni doživljaj manifestacije. Svi oni koji ne mogu osobno prisustvovati manifestaciji “Jesen u Lici” imat će priliku pratiti sve ključne trenutke, od otvaranja manifestacije do koncertnih nastupa i izlagača i izložbi.

Jedan od novosti ovogodišnjeg programa bit će „Lika fest“, koncerti izvođača koji će predstaviti svoje pjesme i narodne melodije. Osim toga, posjetitelji će moći vidjeti brojne izlagače, radionice na kojima će se predstaviti stari zanati, tradicionalno kuhanje pekmeza od šljiva te izložbu mehanizacije i ugroženih pasmina kao i izložbe autohtonih grla: ličke pramenke, buše te konja hrvatski hladnokrvnjak i hrvatski posavac i ostalih običaja Like. Ovo je prilika da se dublje upoznate s kulturnim nasljeđem ovog područja.

Također, manifestacija će ponuditi i bogat izbor gastronomskih delicija. Posjetitelji će moći kušati autentična lička jela i pića koja su obogaćena bogatstvom lokalnih sastojaka. Svi oni koji su zaljubljeni u prirodu moći će uživati u prekrasnim okusima Like s pogledom na idilične pejzaže.

Ovaj korak prema digitalizaciji manifestacije “Jesen u Lici” otvara vrata svima koji žele otkriti ovaj prekrasan kutak Hrvatske. Bez obzira gdje se nalazili, sada možete doživjeti čaroliju Ličke prirode i kulture putem YouTube kanala “Jesen u Lici”.

Organizatori vjeruju da će ovaj korak doprinijeti većoj svjetskoj prepoznatljivosti Ličke destinacije te da će privući turiste i ljubitelje prirode i kulture iz cijelog svijeta.

Jubilarna 25. godišnjica manifestacije “Jesen u Lici” obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje, a YouTube kanal omogućiti će da to iskustvo bude dostupno svima. Ostanite u tijeku s najnovijim informacijama i pripremite se za manifestaciju „Jesen u Lici.“

YouTube Jesen u Lici

Najbolje iz Like