25. veljače 2024.

GROCKS i ove godine okuplja mnoštvo ljubitelja rock glazbe, a evo i što nas očekuje

I ove godine u ljetnom razdoblju održati će se već tradicionalni GROCKS koji ljubitelje rock glazbe u atriju Kulturno Informativnog Centra Gospić okuplja od 2007. godine.

Ovu subotu, točnije 1. srpnja 2023., kao prvi na ovogodišnjem GROKSU nastupiti će Zabranjeno pušenje, za koje se u posljednje vrijeme nakon mnoštva rasprodanih koncerata traži karta više. Stoga pridružite im se i zapjevajte s njima legendarne hitove „Jugo 45“, „Zenica Blues“, „Možeš imat moje tijelo“, „Karabaja“ i mnoge druge, ali i najnovije pjesme koje su izbacili u lipnju prošle godine „Ispod radara“, „Ekrem“ i „Korona hit pozitivan“ za koje se mogu pohvaliti kako dosežu popularnost starih hitova. Ulaznice možete kupiti po cijeli od 10 eura.

Dva tjedna nakon njih u Gospić nam stiže Hrvatski pop-rock band koji zadnjih godina žari i pali hrvatskom rock scenom – VATRA, te će nastupiti sa već svima znanim hitovima kao što su „Tango“, „Rum na usnama“, „Javi se kad stigneš“ ali i mnogim drugima, a da biste ih zagrijani dočekali, zadužena je predgrupa Tajno ime, stoga požurite po ulaznice koje možete naći po cijeni od 8 eura.

A šećer na kraju koji će 28. srpnja zatvoriti ovogodišnji GROCKS upravo je URBAN & 4 koji će sa svojim hitovima „Mjesto za mene“, „Iskra“, „Moja voda“, „Priđi mi bliže“ i mnogim drugima zapaliti već zagrijanu publiku. Cijena ulaznice za ovaj koncert iznosi 8 eura.

Svi navedeni koncerti počinju u 22:00 h, a ulaznice za iste možete kupiti u prostorijama KIC-a na adresi Budačka 12, od ponedjeljka do petka (07:00-19:00 h), a za više informacija možete se obratiti na prodaja@kic-gospic.eu

Najbolje iz Like/ Foto: Pexels.com; KIC Gospić