21. veljače 2024.

Grad Gospić domaćin prestižnom orkestru iz Harkova

U sklopu programa “Advent u Gospiću”, Grad Gospić organizira spektakularan događaj za svoje građane. Dana 29. prosinca 2023. godine, Gospić će biti domaćin simfonijskog orkestra Ukrajinskog nacionalnog akademskog kazališta iz Harkova. Ovaj kulturni spektakl održat će se u Pučkom otvorenom učilištu “Dr. Ante Starčević” s početkom u 19:00 sati. Ulaznice za koncert možete kupiti u Pučkom otvoreno učilištu, svakog radnog dana ili online na mojekarte.hr

Simfonijski orkestar iz Harkova, jednog od najstarijih ukrajinskih kazališta opere i baleta, obećava poseban kulturni doživljaj. Njihova specijalizacija u turnejama klasične glazbe i baleta teži impresionirati publiku, ostavljajući pozitivne emocije i dotičući duše gledatelja. U blagdanskoj atmosferi, izvedba Straussovih valcera od strane ovih vrhunskih glazbenika sigurno će biti prava glazbena poslastica, privlačeći kako starije tako i mlađe ljubitelje glazbe.

Ovaj događaj obećava biti jedinstvena prilika za građane Gospića da uživaju u visokoj razini umjetničkog izraza i kvalitete koju donosi simfonijski orkestar iz Harkova. Njihova posvećenost publici teži osigurati nezaboravan doživljaj za sve prisutne.

S obzirom na ugled ovog orkestra, očekuje se da će “Novogodišnji koncert” biti jedan od najznačajnijih kulturnih događaja u Gospiću, te će pružiti nezaboravno iskustvo ljubiteljima klasične glazbe i umjetnosti.

Najbolje iz Like