21. veljače 2024.

Gospićka tržnica u znaku blagdanskog veselja: HDZ organizirao tradicionalno druženje

Danas je gospićka tržnica bila domaćin tradicionalnog božićnog druženja koje je organizirala Županijska organizacija HDZ-a Ličko-senjske županije, Gradski ogranak HDZ-a Gospića, te Zajednica utemeljitelja, branitelja, žena i Mladeži HDZ-a. Događaj je trajao od 9:00 do 11:00 sati, a bio je tijekom jutarnjih sati srdačno posjećen od strane građana koji su bili počašćeni podjelom ribica i kuhanog vina.

Ovaj susret, koji je već postao tradicija, imao je za cilj stvaranje prigodne blagdanske atmosfere za sve prisutne. Organizatori su s radošću pozvali sugrađane na druženje te su istaknuli važnost zajedništva i solidarnosti uoči blagdana.

Predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije, Ernest Petry, izrazio je svoje zadovoljstvo velikim odazivom te se zahvalio svima koji su se odazvali pozivu. “Ovogodišnje tradicionalno božićno druženje na gospićkoj tržnici bilo je iznimno srdačno i veselo. Posebno sam ponosan zbog velikog broja članova HDZ-a i simpatizera koji su nam se pridružili na ovaj već tradicionalni blagdanski domjenak.”

Najbolje iz Like