25. veljače 2024.

[FOTO&VIDEO] Najljepša djevojka iz Ličko-senjske županije želi postati farmaceutkinja

Na priredbi „Jesen u Lici“ među  novim sadržajima održan je prvi Lika fest i izbor Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske. U Kabinetu župana ličko-senjskog održan je danas prijem na  kojemu su osim župana Ernesta Petryja sudjelovali njegova zamjenica Jasna Orešković Brkljačić i kao gošća novoizabrana Miss Ličko-senjske županije Tia Stilinović, učenica Gimnazije Gospić. Župan Petry sažeo je svoje utiske sa izbora Miss Ličko-senjske županije.

Iznimno mi je drago što će Tia predstavljati Ličko-senjsku županiju na izboru za Miss Hrvatske. Tia je Gospićanka sa svega 17 godina. Zato smo i priredili ovaj prijem kako bismo joj se još jednom zahvalili na sudjelovanju na izboru Miss gdje je bila najmlađa i najuspješnija natjecateljica u kategoriji Ličko-senjske županije.

Tia, želim ti puno uspjeha i sreće. Tiu poznajem od kada je bila malena curica, što nam svima pokazuje kako uvijek ima ljudi s ovih prostora koji će uspješno predstavljati našu županiju. Hvala ti što si se prijavila za ovo natjecanje i još jednom čestitam što si pobijedila. Ovaj današnji prijem ima i treću svrhu, a to je da budeš u svojoj skromnosti malo više PR-ovski istaknuta i da ti mi barem malo pomognemo u tvojoj afirmaciji.

U narednom razdoblju ćeš svakako imati još obaveza kao Miss naše županije i iskreno sam uvjeren da si dorasla svim zadaćama koje se pred tebe budu stavljale, ustvrdio je župan Ernest Petry i ličko-senjskoj missici uručio amblem Ličko-senjske županije i buket cvijeća.

Nakon županovog govora Tia Stilinović se kratko obratila domaćinima i novinarima.

Prije svega vam zahvaljujem na pozivu i prilici da kažem nekoliko riječi. Tijekom izbora za Miss Ličko-senjske županije imala sam mnoštvo privatnih obaveza i sve mi se dogodilo na brzinu, da ne kažem šokantno. Zato sam iznimno zahvalna svim organizatorima na pobjedi i svemu što se na izboru dešavalo. Nadam se da ću imati sreće u nadolazećem Izboru za Miss Hrvatske, rekla je Tia, dodavši kako joj je životna želja nastaviti školovanje i završiti farmaciju. Budući je njezin did Marijan bio najveći pobornik Tiinog nastupa na izboru za Miss Ličko-senjske županije, njemu su danas opet poslani najveći pozdravi.

U Nacionalnom parku Plitvička jezera narednoga tjedna okupit će se izabrane missice iz svih županija. Tijekom tri dana snimat će se promidžbeni materijali, učiti detalji koreografija za završnu svečanost i stjecati nova znanja  i iskustva vezana uz izbor ljepote.

Najbolje iz Like