25. veljače 2024.

FOTO Udruga GTF predstavila projekt GWEEN za podršku ženskom poduzetništvu

GOSPIĆ – U dvorani za sastanke Ličko-senjske županije, održano je predstavljanje projekta GWEEN: Greening WomEn ENtrepreneurship in Croatia for Climate Smart Economic Growth.

Projekt GWEEN je podržan sredstvima Norveškog financijskog mehanizma 2014 – 2021, u okviru Programa Business Development and Innovation Croatia. Ukupna vrijednost projekta iznosi 70.000,00 EUR, a provodit će se od kolovoza 2023. do travnja 2024. godine.

Cilj projekta GWEEN je povećanje kapaciteta poduzetnica na ruralnim područjima Hrvatske za klimatski pametan ekonomski rast. Projekt se provodi u partnerstvu s udrugom GTF-Inicijativa za održivi rast i International Development Norway.

Projekt je predstavila predsjednica udruge GTF, Mary Ann Rukavina Cipetić, koja je istaknula važnost projekta u povećanju kapaciteta poduzetnica na ruralnim područjima Hrvatske za klimatski pametan ekonomski rast. Udruga GTF-Inicijativa za održivi rast provodi projekt u partnerstvu s International Development Norway.

Na predstavljanju projekta sudjelovali su predstavnici poduzetničkih potpornih institucija, javnih organizacija, poduzetnici te članovi civilnog sektora.

Najbolje iz Like